Wat is Hack Talk en wie zitten hierachter?

Hack Talk is een nieuw praatprogramma over cyber security. Welke onverwachte mogelijkheden heeft informatietechnologie? Wie heeft er nu weer gelekt? Wat voor wetten komen eraan? En hoe maken we het internet met z'n allen veiliger? Bij Hack Talk bespreken we elke tweede dinsdag van de maand de actualiteiten in cyber security: kritisch op wat misgaat en aandacht voor wat wel goed gaat. Op z’n Rotterdams, oftewel niet lullen maar patchen.

Hack Talk wordt georganiseerd en gepresenteerd door Chris van ’t Hof van Tek Tok. Locatie is Club Worm, het Rotterdamse Instituut voor avantgardistische recreatie. Zij doen de techniek, muziek, beelden, inschrijving en werving van performers. We werken samen met de hacker community om onderwerpen, demo’s, acts en andere leuke dingen op het podium te krijgen. Verslaglegging volgt hier.

Toegang is gratis. Dat kan omdat we gesteund worden door organisatie die net als wij graag kennis delen over cyber security. Sponsoren worden per programma vermeld en bedankt, maar gaan niet over de programmering. De inhoud wordt bepaalt door de presentator in samenspraak met zijn gasten en publiek.