Wat is Hack Talk en wie zitten hierachter?

Korte aandachtsspanne? Zie hier de VIDEO


Hack Talk is een podium waar we het brede publiek laten zien dat hackers heel aardige mensen kunnen zijn en aan hackers laten zien dat gewone mensen ook interessant kunnen zijn. We praten over het maken en breken van informatietechnologie, kritisch op wat misgaat en aandacht voor wat wel goed gaat. Op z’n Rotterdams, oftewel niet lullen maar patchen.

Hack Talk wordt georganiseerd en gepresenteerd door Chris van ’t Hof van Tek Tok. VJ Pleun Gremmen verzorgt de beelden en diverse artiesten de muziek. Foto's op de site zijn voornamelijk van het publiek. Locatie is Club Worm, het Rotterdamse Instituut voor avantgardistische recreatie. Zij doen de techniek, muziek, beelden, inschrijving en werving van performers. We werken samen met de hacker community om onderwerpen, demo’s, acts en andere leuke dingen op het podium te krijgen. Verslaglegging volgt hier.

Toegang is gratis. Dat kan omdat we gesteund worden door organisatie die net als wij graag kennis delen over cyber security. Sponsoren worden per programma vermeld en bedankt, maar gaan niet over de programmering. De inhoud wordt bepaalt door de presentator in samenspraak met zijn gasten en publiek.